A. MIRAPEIX                         Atenció al client 93 714 05 32
 

RESPONSABILITAT DELS USUARIS PER ÚS I CONTINGUT

      Tant l`accés als websites com l`ús que pugui realitzar-se de la informació i continguts inclosos en els mateixos, serà d`exclusiva responsabilitat de qui ho realitzi.
      Per tant, l`ús que pugui fer-se de la informació, imatges, continguts i/o productes ressenyats i accessibles a través del mateix, estarà supeditada a la legalitat, sigui nacional o internacional, aplicable, així com als principis de bona fe i ús lícit per part dels usuaris, els quals seran enterament responsables d`aquest accés i correcte ús.
      Els usuaris estaran obligats a fer un ús raonable dels serveis o continguts, sota el principi de bona fe i amb respecte a la legalitat vigent, a la moral, a l`ordre públic, als bons costums, als drets de tercers o de la pròpia  Albert Mirapeix Janita , tot això segons les possibilitats i fins pels quals estan concebuts.
       Albert Mirapeix Janita  no assumeix responsabilitats, ja siguin directes o indirectes, per dany emergent o lucre cessant, derivades del mal ús dels serveis o continguts realitzat pels usuaris o tercers.

Nom oficial: ALBERT MIRAPEIX JANITA
Direcció: C/LLEVANT Nº 16   -   08212  -  SANT LLORENÇ DE SAVALL  (Barcelona)
Teléfon de l'oficina: 937140532
E-Mail: admin@mirapeix.cat