A. MIRAPEIX                         Atenció al client 93 714 05 32
 

Qui som

 Trajectoria

Som A.Mirapeix una empresa familiar dedicada a oferir servei d'instal·lacions elèctriques, d'aigua, gas, calefacció, reparacions i manteniment a petits clients i a petites i grans empreses. 

En un inici, vam començar amb petites feines de reparació ja fa més de 25 anys i, mica en mica vem anar creixent. Actualment, en el muntatge, manteniment i reparació de cada projecte, apliquem les tècniques i els procediments requerits en cada cas, aconseguint els criteris de qualitat, en condicions de seguretat i complint la normativa vigent. 

Això és així gràcies al gran equip humà i professional altament qualificat, gestionat pel gerent i fundador de l'emprea, l'Albert Mirapeix, qui compta amb totes les titulacions i acreditacions professionals en el món dels instal·ladors.

 

 Sobre nosaltres

La nostra il·lusió és seguir oferint aquests serveis i donar assistència als nostres clients amb el mateix objectiu que el primer dia: donar el millor servei amb la millor garantia. És per això que comptem amb els millors col·laboradors que ens ofereixen les millors marques del mercat.

Per a nosaltres, la clau és la confiança amb els nostres clients i treballem de manera legal i autoritzada d'acord amb les normatives oficials vigents dins el nostre sector:

- ALBERT MIRAPEIX JANITA

- CIF: 34750193E

- Nº CARNET INSTAL·LADOR: 080157842

- Disposem de Seguro de Responsabilitat Civil i Pla de Prevenció de Riscos Laborals.

- Som Socis adherits al gremi d'istal·ladors del Vallès Occidental.